Hopp til innholdet

Onsdagssamling “Illustrasjon”

Velkommen til Ad-Fontes onsdagssamling med liturgisk åpningsandakt, gjennomgang av søndagens tekst og temaundervisning om bruk av illustrasjoner i preken.

Onsdagssamling: Preken ved gravferd

Sinsen kirke Lørenveien 13,Oslo,Norway

Velkommen til Ad-Fontes onsdagssamling med liturgisk åpningsandakt, gjennomgang av søndagens tekst og temaundervisning om forkynnelse/preken ved gravferd. Onsdagssamlinger finner sted i kapellet i Sinsen kirke.

Digitalt seminarkveld

Vi deltar på et digitalt seminarkveld i regi av foreningen For Bibel og Bekjennelse (FBB). Dr. Jan Bygstad presenterer Galaterne 2–4 under overskriften: "Rettferdiggjørelsen og forholdet mellom lov og evangelium." Egen påmelding til Boe Johannes Hermansen, mail: bojohermansen@gmail.com.

Onsdagssamling: Preken i bryllup

Sinsen kirke Lørenveien 13,Oslo,Norway

Velkommen til Ad-Fontes onsdagssamling med liturgisk åpningsandakt, gjennomgang av søndagens tekst og temaundervisning om forkynnelse/preken ved gravferd og andre gledelige markeringer. Onsdagssamlinger finner sted i kapellet i Sinsen kirke.

Onsdagssamling: Les i kontekst

Sinsen kirke Lørenveien 13,Oslo,Norway

Velkommen til Ad-Fontes onsdagssamling med liturgisk åpningsandakt, gjennomgang av søndagens tekst og temaundervisning om å bruke kontekst ved tekstarbeid. Onsdagssamlinger finner sted i kapellet i Sinsen kirke.

Onsdagssamling: Tekstenes sjanger

Sinsen kirke Lørenveien 13,Oslo,Norway

Velkommen til Ad-Fontes onsdagssamling med liturgisk åpningsandakt, gjennomgang av søndagens tekst og temaundervisning om sensitivitet overfor tekstenes sjanger når man arbeider med bibeltekster. Onsdagssamlinger finner sted i kapellet i Sinsen kirke.

Digitalt seminarkveld

Sinsen kirke Lørenveien 13,Oslo,Norway

Vi deltar på et digitalt seminarkveld i regi av foreningen For Bibel og Bekjennelse (FBB). Dr. Torbjörn Johansson presenterer Galaterne 5–6 under overskriften: "Intet annet evangelium - forståelsen av aposteltjenesten og apostelautoriteten." Egen påmelding til Boe Johannes Hermansen, mail: bojohermansen@gmail.com.

Onsdagssamling: Herrens bønn

Sinsen kirke Lørenveien 13,Oslo,Norway

Velkommen til Ad-Fontes onsdagssamling med liturgisk åpningsandakt, gjennomgang av søndagens tekst og kateketisk undervisning om Herrens bønn (del 1). Onsdagssamlinger finner sted i kapellet i Sinsen kirke.

Onsdagssamling: Herrens bønn

Sinsen kirke Lørenveien 13,Oslo,Norway

Velkommen til Ad-Fontes onsdagssamling med liturgisk åpningsandakt, gjennomgang av søndagens tekst og kateketisk undervisning om Herrens bønn (del 2). Onsdagssamlinger finner sted i kapellet i Sinsen kirke.

Onsdagssamling: Herrens bønn

Sinsen kirke Lørenveien 13,Oslo,Norway

Velkommen til Ad-Fontes onsdagssamling med liturgisk åpningsandakt, gjennomgang av søndagens tekst og kateketisk undervisning om Herrens bønn (del 3). Onsdagssamlinger finner sted i kapellet i Sinsen kirke.

Juleavslutning

Velkomne til juleavslutning hos Studieleder. Mere info og endelig klokkeslett annonseres når det nærmer seg.

Studietur til Israel

Ad-Fontes presteutdanning tilbyr regelmessig studietur til Israel for sine studenter og andre interesserte. Dette semesteret går studieturen 2.–14. januar 2024. Det er en tid med behagelig temperatur i Israel og relativt lite turister. Studieturen er et møte med steinene, og de levende steinene. Med andre ord et møte med geografi/arkeologi, skikkene, og dagens Jesus-troende både… Les mer »Studietur til Israel