Hopp til innholdet

Onsdagssamling

Velkommen til Ad-Fontes onsdagssamling med liturgisk åpningsandakt og gjennomgang av søndagens tekst

Onsdagssamling: Prestens liv

Sinsen kirke Lørenveien 13,Oslo,Norway

Velkommen til Ad-Fontes onsdagssamling med liturgisk åpningsandakt, gjennomgang av søndagens tekst og temaundervisning om prestens liv. Onsdagssamlinger finner sted i kapellet i Sinsen kirke.

Infosamling om Ad-Fontes 6. september

På Peppes Pizza på Løren, Onsdag 6. september kl 17:00, holder vi en infosamling for unge menn som … På samlingen vil vi snakke om Ad-Fontes programmet og om studietur til Israel i Januar 2024. Påmeling skjer på vår Facebook-side eller ved å sende e-posttil ad-fontes@lkn.no

Onsdagssamling “Lov og Evangelium”

Velkommen til Ad-Fontes onsdagssamling med liturgisk åpningsandakt, gjennomgang av søndagens tekst og temaundervisning om å skjelne mellom lov og evangelium i forkynnelsen.

Digital seminarkveld: Galaterne 1-2

Vi deltar på et digitalt seminarkveld i regi av foreningen For Bibel og Bekjennelse (FBB). Dr. Knut Alfsvåg presenterer Galaterne 1–2 under overskriften: "Intet annet evangelium - forståelsen av aposteltjenesten og apostelautoriteten." Egen påmelding til Boe Johannes Hermansen, mail: bojohermansen@gmail.com.

Onsdagssamling “Applikasjon”

Velkommen til Ad-Fontes onsdagssamling med liturgisk åpningsandakt, gjennomgang av søndagens tekst og temaundervisning om applikasjon av bibelteksten i preken.